Trouwfotografie

Stijlvolle vrolijke trouwfoto's dikwijls met een lekkere portie humor

Oma die het bruidsboeket weg wil gooien, het kindje dat in de jurk van mama hangt, het bruidspaar dat echt even toe is aan rust: het zijn voor mij de momenten die trouwfoto’s bijzonder maken. 

Ik vang graag de sfeer van de dag

De vrolijke mensen, de emotie en de liefde, je geliefden om je heen, de kleine en grote momenten die de dag kenmerken. Door dit voor jou vast te leggen, maak je jouw herinneringen tastbaar. Voor altijd!

  ChECK COMPLETE TROUWREPORTAGES HIER

Prijzen

Minimaal ben ik 6 uren aanwezig op jullie bruiloft om een zo goed mogelijk beeldverhaal te maken.

Prijzen zijn vanaf €1350.

Dit is inclusief een USB met rond de 175-200 zorgvuldig nabewerkte foto's op hoge resolutie + een trouwalbum van 20x20 cm (6 spreads).

Een groter trouwalbum is optioneel (vanaf €375). Alle prijzen zijn inclusief BTW en reiskosten binnen Nederland.

BEKIJK HIER DE PRIJSLIJST

 

Levertijd

Jullie ontvangen binnen 5 werkdagen een impressie. De rest van de foto's + het eventuele album ontwerp ontvangen jullie binnen 3-4 weken.

Recensies

"Ronald is te gek en zijn foto's helemaal! We zijn ontzettend blij met de foto's: ze zijn vrolijk, prachtig, grappig en geven echt heel goed weer hoe de dag voor ons voelde. We vonden het ook heel leuk dat hij een wat industriële omgeving voor onze shoot ook leuk vond. Hij mixte ook heel goed met onze gasten, die vonden hem ook erg leuk en relaxed. Ook hebben we de foto's heel snel gekregen en ook het prachtige boek hadden we snel binnen. Kortom, zeer zeer goede en professionele fotograaf bij wie we ons erg op ons gemak voelden!"

LEES MEER RECENSIES

 

Online Gallery

Aanlevering van foto's gaat via een online gallery, deze kunnen jullie alleen bekijken en kan je makkelijk delen met familie & vrienden. Foto's zijn high res en kun je zelf afdrukken of via mij.  

Interesse?

Laten we dan gelijk afspreken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vul onderaan deze pagina het formulier in of bel: 0623562823 of mail: info@ronaldzijlstra.nl 

Handige links nog op een rijtje:

 

PORTFOLIO

PRIJZEN 

TROUWALBUMS 

RECENSIES