Recensies

Wat anderen van mijn werk en mij vinden? Een heleboel!

Je vindt alle recensies op Google.
Scroll hier om te beginnen met lezen.

Meer lezen? Klik hier om direct naar mijn Google Pagina.

Door Marleen Oostland

Poseren is niet mijn hobby maar met Ronald is dat geen probleem. Met zijn vrolijke en energieke werkwijze werden in no time prachtige foto’s gemaakt. Zeer aan te bevelen!

recensie_fotograaf_groningen_0015
recensie_fotograaf_groningen_0010

Door Wilma Meinders

Als gezin kregen we de fotoshoot cadeau van een vriend die heel enthousiast was over Ronald’s manier van fotograferen. Normaal gesproken sta ik zelf liever achter de camera dan ervoor, maar het was echt een heel leuke sessie! De fotoshoot verliep ontspannen en prettig en de foto’s zijn echt prachtig geworden: dynamisch en net even anders dan anders. De foto’s werden vlot geleverd, de communicatie was goed en de service prettig! En verder: Ronald is een super aardige vent en alle vijf de sterren meer dan waard!

Door Iris Pijpker

Ronald heeft voor ons bedrijf (Diataal) een fotoshoot met 14 (!) kinderen vastgelegd. Ronald is ontspannen, stelt kinderen zeer op hun gemak en de resultaten zijn werkelijk prachtig! Mooie lichte frisse foto's en alles tot in de puntjes verzorgd. Aanrader :) Uiteraard is het resultaat het belangrijkste, maar ook zijn rust, humor en vrolijkheid maken een fotoshoot een feestje! Kortom: een aanrader!

recensie_fotograaf_groningen_0011
recensie_fotograaf_groningen_0012

Door Aneta Oleksiak

Ronald heeft foto's van ons gemaakt voor ons 7-jarig jubileum. Hij kon vastleggen wie we zijn en, nog belangrijker, hoe we samen zijn. Hij creëert een zeer comfortabele sfeer, die helpt om te ontspannen. We zijn erg blij met de foto's die hij heeft gemaakt en zullen er altijd met een grote glimlach op terugkijken. De verwerking van de fotos ging erg snel en het resultaat overtrof onze verwachtingen! Ik kan zijn diensten zeker aanbevelen.

Door Milou Bakker

Vier jaar geleden hebben we voor het eerst een fotoshoot gedaan bij Ronald. De kinderen zijn nu 1,4,6,9 en 10 jaar, een uitdagende leeftijd om allemaal gelijktijdig mooi op de foto te krijgen, maar het is meer dan goed gelukt! Met drie matig gemutste kinderen op de achterbank reden we in de regen naar een mooi natuurgebied met bloeiende heide. Bij aankomst brak de zon door en door de omgeving en ontspannen sfeer brak ook de zon door op de koppies van de kinderen. Het resultaat zijn hele mooie kleurrijke en vrolijke foto's. De soepelste fotoshoot (jaarlijks terugkerend ritueel) tot nu toe! Een dikke aanrader!!

recensie_fotograaf_groningen_0013
toentje_groningen_0000

Door Jos Meijers

Ronald heeft foto's geschoten voor ons bedrijf en heeft prachtige foto's gemaakt van onze vrijwilligers, hij heeft de personen mooi "gevangen" in het moment zoals ze zijn. En niet geheel onbelangrijk een fijne vent om over de vloer te hebben.

Door Frouwke Heeres

Ronald heeft onze bruiloft op prachtige wijze vastgelegd. De emotie, liefde en energie spat van de foto's af. We weten niet hoe hij het heeft gedaan, tijdens de dag hebben we hem nauwelijks opgemerkt maar hij heeft gewoon íéder moment weten vast te leggen. Van een hysterisch lachende bruid tot een innige knuffel. Ronald pakt de échte momenten. We kennen niemand die dit beter had kunnen doen.

recensie_fotograaf_groningen_0003
recensie_fotograaf_groningen_0007

Door Familie Hamstra

Een fotoshoot met Ronald Zijlstra is een uitje voor het hele gezin. Onze kinderen vonden het een feestje. Door Ronald's persoonlijkheid en de ontspannen sfeer die hij schept, ontstaat er vanzelf een glimlach op je gezicht. Met als resultaat mooie spontane, ontspannen foto's. Hij combineert meer traditionele composities met verrassende opstellingen, waardoor er een mooie mix van foto's ontstaat.

Doordat het regende aan de start van onze shoot, bedacht Ronald om uit te wijken naar de boerderij van zijn vader. Dat bleek een uitstekende oplossing en leverde hele mooie plaatjes op! Ook de afwerking is helemaal in orde. Snelle levering en prachtig verzorgd! Een echte aanrader!

Door Monica Hemmen

Vette 5 sterren! Ronald heeft prachtige foto's gemaakt van mijn familie; zussen, zwagers en in totaal 7 kinderen. Onze wensen; "niet standaard, iets speels, buiten, industriele omgeving " heeft hij volledig begrepen. En het resultaat was geweldig.., Precies of eigenlijk mooier dan we het ons voorgesteld hadden. Ronald heeft met zijn enthousiasme en vakmanschap iedereen ontspannen, spontaan en gewoon als zichzelf vastgelegd. Stoere, vrolijke, spontane en lieve foto's ... echt een prachtige mix.

recensie_fotograaf_groningen_0008
recensie_fotograaf_groningen_0009

Door A van Doornik

Ronald heeft in opdracht een zakelijke fotoreportage gemaakt van onze tandartsenpraktijk. Daarnaast heeft hij portretfoto's gemaakt voor gebruik op onze website. Het viel op dat Ronald in korte tijd precies aanvoelde wat wij wilden uitstralen als praktijk. De foto's geven exact weer wie wij zijn en waar wij voor staan. De opdracht werd snel, accuraat en volgens afspraak uitgevoerd. De foto's zijn goed toegankelijk via een afgeschermd klantenportal op zijn website. Dat maakt verwerking achteraf erg eenvoudig. We kunnen Ronald Zijlstra fotografie van harte aanbevelen.

Nog meer reviews lezen? 

Ik heb er meer dan 250 op 'Google Reviews'. Klik hier om ze te lezen. 

kinderfotografie_groningen_0
D7R_4936-1050×700-1

Heb je een
vraag?

Of iets anders dat je mij wilt vertellen?

[email protected]
+ 31 623562823

    * let op: het kan even duren voordat het formulier echt verzonden is. Je ontvangt een bevestiging in je e-mail als het is gelukt.  Zo niet dan is het helaas niet gelukt, ik probeer dit probleem zsm op te lossen!  

    Heb je een vraag?

    Of iets anders dat je mij wilt vertellen? 

      * let op: het kan verzenden kan even een paar seconden duren. Je ontvangt een bevestiging in je e-mail als het is gelukt. Zo niet dan is het helaas niet gelukt, ik probeer dit probleem zsm op te lossen!