Hooi, ik ben Ronald!

Spontaan, open en rechtdoorzee, zo ben ik en zo zijn mijn foto’s. Ik vang momenten, leg het kleine groots vast op een vrolijke, eerlijke manier. Mijn stijl is ongedwongen en benaderbaar, zo zijn mijn foto’s en zo ben ik.

Geen flitser, geen spotlight

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Maar als je me wilt leren kennen dan vertel ik je graag wat meer over mezelf. Liever heb ik dat je leest wat anderen over me zeggen: lees mijn recensies, ik zet mezelf niet graag in de spotlights.

wie-is-ronald-zijlstra_0002
wie-is-ronald-zijlstra_0003-1


Smaakmakers

De eigenaardigheden die vrijwel iedereen van me kent zijn mijn chips-, reis en zwemverslaving. Je kunt me letterlijk wakker maken voor Lays paprikachips. Ik fotografeer om de wereld vanuit alle hoeken te zien én vast te leggen. Zwemmen is een grote hobby van me, gewoon in water. Zomers bezoek ik graag festivals, ook een thema-feestje sla ik niet over. Dit blijf ik doen tot ik een opa ben ; - ). 

wie-is-ronald-zijlstra_0010
wie-is-ronald-zijlstra_0004

Bak & Blik

Thuis vind ik bij Saakje (ja, het bakmeisje!) en onze zoon Jonathan. Ons huis en mijn studio staan in Groningen, mogelijk komt mijn nuchtere blik daar ook vandaaan.

wie-is-ronald-zijlstra_0009
wie-is-ronald-zijlstra_0012
wie-is-ronald-zijlstra_0011

Studio Ronald Zijlstra

Mijn studio is een tweede thuis, net als alle plekken in de wereld waar ik rustig om me heen kan kijken. Het is een kleurrijk ingerichte fotostudio, ideaal voor momenten waarop het weer een blue Monday heeft.


Doei!

ronald_zijlstra_fotografie_0001
D7R_4936-1050×700-1

Heb je een
vraag?

Of iets anders dat je mij wilt vertellen?

[email protected]
+ 31 623562823

    * let op: het kan even duren voordat het formulier echt verzonden is. Je ontvangt een bevestiging in je e-mail als het is gelukt.  Zo niet dan is het helaas niet gelukt, ik probeer dit probleem zsm op te lossen!  

    Heb je een vraag?

    Of iets anders dat je mij wilt vertellen? 

      * let op: het kan verzenden kan even een paar seconden duren. Je ontvangt een bevestiging in je e-mail als het is gelukt. Zo niet dan is het helaas niet gelukt, ik probeer dit probleem zsm op te lossen!